۸۹۶اثر به دبیرخانه جشنواره «گنبد فیروزه ای» رسید|لزوم برگزاری دوره های توانمندسازی هنری برای بچه های مسجد
رجب نعمتی -سرپرست ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد مازندران- در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از استان مازندران با بیان اینکه فرآیند دریافت آثار توسط دبیرخانه جشنواره «گنبد فیروزه ای» به ابتکار ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و موسسه فرهنگی هنری جوان نیکان در شش رشته از آغازین روز دهه فجر شروع شده و تا ۱۰اسفند ماه سال جاری ادامه داشت،اظهار کرد: داوری آثار نیز از ۱۱اسفند ماه جاری آغاز و اکنون درحال انجام است.
وی با بیان اینکه رشته هاي این جشنواره شامل شعر(کلاسیک، نو، قالب های سنتی مازندرانی)، نقاشي (کودکان و نوجوانان)، خوشنويسي (خط نستعليق، خط نسخ، خط ثلث، خط شكسته نستعليق)، عكس(سیاه و سفید، رنگی، آنالوگ و دیجیتال)، سرود، دکلمه می شود، افزود: اهل بیت(ع)، خانواده، نماز، عفاف و حجاب، ایثار و شهادت و محیط زیست، موضوعات این جشنواره است.
نعمتی از دریافت ۸۹۶اثر از سراسر استان مازندران توسط دبیرخانه جشنواره «گنبد فیروزه ای» خبر داد و تصریح کرد: مردم شریف شهرستان های نکا،ساری و سوادکوه بیشترین آثار را به دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.
رئیس دبیرخانه شورای سیاست گذاری جشنواره «گنبد فیروزه ای» با بیان اینکه ۵۱اثر از آثار رسیده به رشته خوشنویسی، ۴۵۹اثر به رشته نقاشی، ۲۹۳اثر به رشته عکاسی، ۵۸اثر به رشته دکلمه خوانی و ۳۵اثر به رشته سرود اهختصاص داشت، اذعان کرد: شعر(کلاسیک، نو، قالب های سنتی مازندرانی) یکی از رشته های این جشنواره بوده که متاسفانه مورد اقبال مخاطبین قرار نگرفت و آثاری در این بخش دریافت نشد.
نعمتی با بیان اینکه داوری آثار ارسالی به نخستین جشنواره «گنبد فیروزه ای» به مدت سه روز کاری تا چهاردهم اسفند ماه جاری به پایان می رسد، گفت: منتخبین این جشنواره ۱۸اسفند ماه مصادف با سالروز تاسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد در جشن سی سالگی کانون های فرهنگی هنری مساجد معرفی و مورد تجلیل قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه داوری رشته های نقاشی،عکس،خوشنویسی و دکلمه انجام شده و داوری رشته سرود نیز انجام خواهد شد، خاطرنشان شد: داوران این جشنواره بر برگزاری دوره های توانمندسازی بچه های مساجد استان برای دریافت آثار کیفی تر در دوره های آتی این جشنواره تاکید داشتند.
پایان پیام/ 286